Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, τόσο από αθλητές όσο και από φίλους του αθλήματος, για την πίστα μότο-κρος του Ευαγγελισμού Ελασσόνας. Κάθε Κυριακή, από το πρωί ως το απόγευμα, έρχονται από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας, καθώς και από Θεσσαλονίκη και αλλού, δεκάδες αθλητές του Motocross, αρκετοί από αυτούς με κορυφαίες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, για να κάνουν την προπόνηση τους με φόντο τον Όλυμπο, στην άριστη πίστα που έφτιαξαν 2 χιλιόμετρα έξω από το χωριό κάποιοι συντοπίτες μας με αρκετό μεράκι και αγάπη για το άθλημα, όπως οι αθλητές Βασίλης Πλιάτσικας και Δημήτρης Ζήσαρος, καθώς και κάτοικοι του χωριού και μέλη του συλλόγου, όπως ο πρόεδρος του μορφωτικού συλλόγου Δημήτρης Μουταφίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αγοραστός, ο Τάσος Κουτούμπας (συντηρητής πίστας) και ο πρόεδρος του χωριού Ταξιάρχης Ντόκος. Αξίζει πραγματικά κάποια Κυριακή να πάτε να τους απολαύσετε «εν πτήσει», όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να τους αναζητήσετε στο διαδίκτυο ως «Pista Motocross Evaggelismou».

eyaggelismos

eyaggelismos3

eyaggelismos2

eyaggelismos4

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.