Η Ιταλίδα τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Kiara Fontanesi μετά από εφτά χρόνια συνεργασία με την YAMAHA αλλάζει στρατόπεδο στους αγώνες του WMX.

kiara

Από την επομένη χρονιά θα οδηγεί για την ομάδα της HONDA στην προσπάθεια της εταιρία να μπει δυναμικά σε όλα τα πρωταθλήματα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει.

Η εικοσιενός ετών Ιταλίδα θα οδηγεί από την επόμενη χρόνια μια Honda CRF250 με σκοπό να συνεχίσει το σερί των τίτλο της.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.