Επιστρέφουμε στην πόλη του Anaheim για τον τρίτο γύρο της σειράς και το Α2. Πολλές ανατροπές μέχρι τώρα και ονόματα που δεν περίμεναν και πολλοί έχουν πρωταγωνιστήσει.

Με τον Ken Roczen να κρατά την πρωτοπορία του πρωταθλήματος έχοντας δείξει όχι τον καλύτερο του εαυτό αλλά σίγουρα έναν καλό του εαυτό. Ένας πρωταθλητής ο οποίος ακόμη δεν έχει δείξει τα καλά του στοιχεία μιλώντας για τον Jason Anderson. Ο μεγάλος διεκδικητής της περσινής χρονιάς Eli Tomac ακόμη προβληματισμένος και ο Marvin Musquin να βρίσκεται σε μια παρόμοια κατάσταση όπως πέρσι. Νέα πρόσωπα που απειλούν για θέσεις. Dean Wilson και Cooper Webb ίσως είναι η χρονιά για αυτούς. Απουσία για επίσης ένα όνομα που σίγουρα θα έδινε τον δικό του αέρα και θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, αυτή του Malcolm Stewart.

Εκκίνηση για τα 450 στον πρώτο τελικό με τον Roczen να στρίβει πρώτος, Webb και Musquin πίσω του. Λίγο πίσω τους ο Tomac κάνοντας γρήγορα την κίνηση στον Marvin. Μετά από κάποιες μαχες και κάποιος γύρους η κατάταξη είχα διαμορφωθεί με τον Roczen να οδηγεί τον αγώνα, πίσω του ο Cooper Webb και ο Eli Tomas ενώ λίγο πιο πίσω ο Marvin Musquin.

Αρκετές μαχες στις πιο πίσω θέσεις με πρωταγωνιστές τους Anderson και Barcia. Ύστερα από την κακή εκκίνηση και των δυο έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να ανέβουν στην κατάταξη στον μικρό αυτό χρονικής διαρκείας τελικό. Μπροστά ο Musquin πέρασε τον Tomac με τον δεύτερο να μένει λίγο πίσω.

Μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο Roczen πρώτος Webb δεύτερος με τον Webb να κάνει την κίνηση με επιτυχία στον Roczen παίρνοντας την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Στην 2η θέση ο Ken Roczen και 3ος ο Marvin Musquin. Ο Eli Tomac δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση ενώ 5ος ο Cole Seely επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.

Εκκίνηση και για τον δεύτερο τελικό στην μεγάλη κατηγορία με τον Cooper Webb να επιταχύνει πιο γρήγορα από όλους στην ευθεία και τελικά στρίβει πρώτος. Πολύ καλή εκκίνηση για τον Cole Seely και πίσω του Musquin, Anderson και Barcia ακολουθούν.

Μάχες μεταξύ Musquin και Anderson με τους δυο να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους, εκμεταλλευόμενος την μάχη ο Roczen πλησίασε τον Anderson περνώντας τον μετά από λίγο όπου στη συνέχεια έχασε άλλη μια θέση από τον Barcia.

Με 5 λεπτά στο χρονόμετρο ο Webb είχε ανοίξει τη διαφορά και όπως όλα έδειχναν όδευε προς την καρό. Πιο πίσω Musquin, Barcia, Seely, Anderson και Tomac με τον Roczen να απουσιάζει από το γκρουπ λόγο πτώσης στα σαμαράκια.

Αρκετές μάχες στο τέλος του αγώνα τόσο στην κορυφή με τους ομόσταυλους της ΚΤΜ όσο και πιο πίσω με τον Anderson να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος την τελευταία στιγμή.

Με το πέσιμο της καρό σημαίας ο Cooper Webb ήταν στην πρώτη θέση έχοντας πίσω του τον Marvin Musquin. Στην 3η θέση ο Justin Barcia καταφέρνοντας να βγει νικητής από τις μάχες με τους Tomac, Roczen και Anderson οι οποίοι τερμάτισαν με αυτή την σειρά για τις θέσεις 4-5-6.

Εκκίνηση και για τον 3ο και τελευταίο τελικό στα 450 με τον Tomac να στρίβει πρώτος. Από κοντά Webb και Reed ο οποίος επανήλθε μετά το μηχανικό πρόβλημα από τον 2ο τελικό. Κοντά τους ο Anderson έχοντας μια επαφή με τον Reed έχασε αρκετό έδαφος. Από τους πρώτους γύρους Musquin και Roczen μπήκαν στο γκρουπ των πρωτοπόρων όπως και ο Dean Wilson.

Ο Tomac είχε ανοίξει την διαφορά του από τον Webb ενώ ο Musquin είχε και αυτός διαφορά από το ομόσταυλο του. Πτώση για τον Barcia υποχρεώνοντας σε εγκατάλειψη, είχε μια καλή βραδιά. Την εμφάνιση του έκανε και ο Aaron Plessinger με τον Joey Savatgy πλησιάζοντας τον Wilson.

Πρώτος στον τερματισμό ήρθε ο Eli Tomac με τον Marvin Musquin και τον Cooper Webb να έρχονται στις θέσεις 2 και 3 με τον Webb να παίρνει την νίκη του αγώνα. Την 4η θέση πήρε ο Ken Roczen και την πεντάδα έκλεισε ο Dean Wilson.

Πτώση μπάρας για τον πρώτο τελικό στα 250 με τον Cianciarulo να στρίβει πρώτος και τους Nichols και Decotis πίσω του. Ο Cianciarulo από την αρχή ξεκόλλησε από τους υπόλοιπους ανοίγοντας μια διαφορά. Λίγο πίσω ο McElrath ανέβασε ρυθμό κάνοντας κάποιες προσπεράσεις. Πτώση για τον Ciaciarulo ρίχνοντας τον στην 5η θέση ενώ ο Nichols ήταν πλέον στην πρώτη θέση. Ανέκαμψε γρήγορα από την πτώση του αλλά είχε αρκετή δουλειά για να επιστρέψει στην κορυφή και λίγο χρόνο στο χρονόμετρο 4 περίπου λεπτά πριν την καρό.

Αρκετές μάχες και αλληλοπροσπεράσεις με τον Nichols τελικά να τερματίζει πρώτος, Fernandis και McElarth συμπλήρωσαν το βάθρο. Ο Adam Cianciarulo τερμάτισε 4ος και ο Rj Hampshire έκλεισε την πρώτη πεντάδα.

Στον δεύτερο τελικό ο Nichols ήταν αυτός που πέρασε την άσπρη γραμμή της πρώτης στροφής πρώτος. Ferrandis, McElrath και Hampshire κατά πόδας. Ο Cianciarulo με μια άσχημη εκκίνηση στην 8η θέση έπρεπε να πιέσει από τους πρώτους γύρους αν ήθελε να φτάσει τους πρώτους.

Ο Nichols όπως ήταν αναμενόμενο άνοιξε την διαφορά έχοντας καθαρό δρόμο μπροστά του. Πιο πίσω Ferrandis, McElrath, Hampshire και Blose ήταν κοντά με τον AC να είναι στην έκτη θέση πιέζοντας τον Blose για την 5η.

Μπροστά ο Ferrandis έπιασε τον Nichols πιέζοντας τον ενώ λίγο πιο πίσω ο Hampshire πολύ κοντά στον McElrath. Πτώση για τον Nichols με τον Ferrandis να παίρνει την πρωτοπορία ενώ ο πρώτος δεν έχασε πολύ χρόνο ήταν στην 2η θέση αλλά είχε τους McElrath και Hampshire πολύ κοντά του.

Με την πτώση της καρό σημαίας ο Ferrandis πήρε την πρωτιά. Shane McElrath 2ος και ο Colt 45 Colt Nichols συμπλήρωσε το βάθρο. Το δίδυμο της Geico Honda έκλεισε την πρώτη πεντάδα με τον Hampshire 4ο και τον McAdoo 5ο. Ο Cianciarulo αν και βρισκόταν στην πεντάδα είχε μια πτώση στους τελευταίους γύρους και από ότι φάνηκε τον υποχρέωσε σε εγκατάλειψη έχοντας κάποιο πρόβλημα ο ίδιος ή κάποιο μηχανικό.

Εκκίνηση για τον τρίτο τελικό και τελευταίο στα 250. Άλλη μια εκκίνηση για τον Nichols. Στην 2η θέση ο AC ο οποίος γρήγορα πέρασε 1ος. Πολύ δυνατός από την αρχή και ο McElrath ενώ και ο Chris Blose ήταν κοντά τους.

Αρκετά επιθετικός ο McElrath κάνοντας κινήσεις στον Nichols παίρνοντας την 2η θέση. Λίγο αργότερα πέρασε στην πρωτοπορία και βαθμολογικά αν τερμάτιζε έτσι θα ήταν και ο νικητής της γενικής.

Ο Nichols έδειξε να είναι λίγο προβληματισμένος χάνοντας άλλη μια θέση από τον Ferrandis ο οποίος δεν έδειχνε να σταματάει εκεί πιέζοντας και τον Cianciarulo.

Πτώση της καρό τελικά με νικητή τον McElrath ο οποίος πήρε και την γενική. Ο Dylan Ferrandis πήρε την 2η γενικής με τον Colt Nichols να κλείνει το βάθρο. Στην 4η θέση ο Rj Hampshire και στην 5η θέση για ακόμη μια φορά προβληματισμένος ο Adam Cianciarulo κάνοντας αρκετά λάθη.

Αναλυτικά αποτελέσματα του τρίτου γύρου και τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Video με ολόκληρους τους κύριους αγώνες της βραδιάς ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.